top of page
IMG_0159.JPG

Magamról

Czank Nikoletta vagyok a Munyisüt megálmodója.  

 

A sütés és a torták készítése évekkel ezelőtt vált a szenvedélyemmé.  

Hangzatosnak mondható háttér története nincsen miképpen kezdtem el sütni, egyszerűen sokkal jobban kikapcsolt, mint bármilyen más tevékenység, a torta díszítése közben pedig egyre jobban ki tudtam élni a kreativitásomat. Szabadidőmet pedig a cukrász szakma elsajátítására szenteltem és azóta is folyamatosan képzem magam. A torták mellett a francia cukrászat a kedvencem, és elmondhatom, hogy volt szerencsém egy francia cukrásztól tanulni a fortélyokat. 

 

Miért pont Munyisüt? Ezt a becenevet évekkel ezelőtt kaptam, így szinte egyértelmű volt, hogy ha a szenvedélyem vállalkozássá alakul, akkor ez a kézenfekvő név. 

 

Az általam képviselt értékek a torták és sütemények elkészítésekor, hogy kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozom, ízfokozók és állományjavítók hozzáadása nélkül, állati habtejszín, vaj és valódi csokoládék felhasználásával, és ami a legfontosabb hatalmas szeretettel.

 

Hiszem, hogy az egyedileg készített tortában benne van a készítő szíve, a gondoskodás, a ráfordított idő és minőségi alapanyag, így válik felejthetetlenné a Munyisüt torta. 

Emellett fontosnak tartom a személyes kapcsolat kialakítását a megrendelőkkel.

 

Mottóm, hogy #mindennapvanszulinap és így valaki minden nap megérdemel egy falatnyi boldogságot. 

Konzultáció és rendelés menete:

Esküvői pároknak személyes konzultációt tartok torta kóstolással egybekötve, emiatt kérlek titeket, hogy az üzenetben tüntessétek fel, ha esküvői torta iránt érdeklődtök, illetve az esemény helyét és idejét.

Bármilyen más jellegű torta vagy sütemény rendelés esetén kérem, hogy üzenetben vagy telefonon keressetek.

   Munyisüt

bottom of page